• Home
  • Uncategorized
  • Rolstoel-draaimolen binnen! Wat dit jaar nog binnen mag komen gaat naar hekwerk+ naamplaatje Manoe.

Rolstoel-draaimolen binnen! Wat dit jaar nog binnen mag komen gaat naar hekwerk+ naamplaatje Manoe.

Het is begin december 2018! We zijn met Actie Manoe in oktober 2018 gestart. En nu al is het geldbedrag voor de rolstoel-draaimolen binnen! Ook het voelbord staat inmiddels te pronken op de groep! Deze heeft De Grote Smurf aangeboden vorige week! De kinderen op de groep gingen er meteen mee spelen.

Elke fles, elke donatie, elke verkochte kerstkaart, elk gift/ schoen-cadeautje (dank SKSG), elke verkochte worst & elke aankoop op het marktje van Ilmarinen heeft hiertoe bijgedragen.

DANK JULLIE WEL

Er zijn nog een paar acties die actief lopen dit jaar, namelijk de school De Hoeksteen in Vinkhuizen heeft ons laten weten dat de komende kerst-donatie naar Actie Manoe mag gaan! Zij zijn betrokken bij Ilmarinen en dit goede doel. Dit geld gaat rechtstreeks naar een bijdrage aan Ilmarinen voor een hek-werk om de rolstoel-draaimolen heen. Dit is wel zo veilig. Zelf laten we nog een naamplaatje maken met daarop Manoe haar naam + geboortedatum. Deze komt op de rolstoel-draaimolen.

Ook de kerk (vrijzinnige geloof-gemeenschap) in het Westerkwartier zal de kerstdonatie aan Actie Manoe gaan doen. En als laatste is er nog een allerlaatste aparte, leuke flessen-actie om de hoek komen kijken. Een onderzoeksorganisatie in de medische wereld heeft veel lege flessen. Twv 200 euro komen er nog flessen onze kant op. Dit wordt dus weer even een leuk uitje naar de supermarkt. Daar zullen we wel wat langer bij het emballage-apparaat staan dan de gemiddelde klant.

Het kerstmarktje in Nienoord hebben we geannuleerd wegens behalen van de doelstelling. Ook mede omdat het maar zeer de vraag is of dan de inkoop tegen de verkoop goed voor het doel op gaat wegen. Kan zijn dat we misschien dan producten overhouden + het weleens erg koud en nat zou kunnen zijn. Succes moet eigenlijk wel van tevoren voor het goede doel min om meer gegarandeerd zijn. Hadden zelfs nog even het idee om een paardje mee te brengen waar kindjes op de kerstmarkt een rondje mee mochten maken voor bv 1 euro. Echter was dit lastig te organiseren omdat Nienoord ook eigen dieren heeft. Wel mochten we er staan tegen een mooi gereduceerd bedrag, maar toch…. denk niet dat de netto-inkomsten heel hoog zouden zijn. Bij het marktje daarentegen van Ilmarinen (sterretjesmarkt) was het een mooi succes. Ook nog eens gezellig en lekker warm binnen….. Hier hebben we zo’n kleine 160 euro (excl. inkoop van zo’n 50 euro) binnen weten te halen voor het goede doel met oa. theeboeketjes, kinder lip-glossjes, kerststukjes, kerstkaartjes (oma) en kaarsen (mooi ingepakt door Marloes).

In februari of maart 2019 zal de rolstoel-draaimolen geplaatst worden. Er is al intensief contact tussen mijn vader, Ilmarinen en de leverancier. Op 30 april wordt het feestelijk geopend en daarvoor zullen uiteraard uitnodigingen gaan volgen……

Hopelijk zijn jullie er ook dan bij!

Uiteraard kan doneren nog! Daarmee draag je dan bij aan het hekwerk. Echter zijn we binnen ten aanzien van de draaimolen en wordt deze volgend jaar sowieso geplaatst. We zijn daarmee enorm blij voor Manoe en alle kinderen. Het weer wordt dan ook mooier en in 2019 worden er vast veel rondjes gedraaid! Zijn zeer benieuwd hoe het er straks uiteindelijk uit zal gaan zien. Vast mooi…! Er is alleen nog maar in Gennep een exemplaar geplaatst van dit mooie, nieuwe model. NOGMAALS DANK IEDEREEN

Groeten familie Hazelhoff           

admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *