Nieuwe kaartenactie en update flessenactie

We naderen MET ELKAAR de 1000 euro! Dankzij elke fles, elke gift, ieders hulp en elke medewerking van bedrijf/organisatie en/of individu! Dank jullie wel hiervoor. Kan niet goed uitleggen wat voor steun dat ons in de rug geeft…. maar het is een enorme steun. Ook als is geld maar geld…. wij kunnen uiteindelijk wel heel veel kinderen hiermee letterlijk plezier geven.

Wij thuis/familie ervaren dit als hart onder de riem en dat wij een mooie start hebben gemaakt/goed bezig zijn voor het gezamenlijke gestelde doel. Zien het tevens als een welbekomen afleiding op het hele erge feit dat Manoe zo ernstig ziek is.

Ook Manoe, Esra en zelfs Twan betrekken wij hier positief bij. Plezier, afleiding en elkaar helpen is erg goed. Esra zet zich net zo hard in als wij.

Twan speelt inmiddels het liefst met een lege fles…..

En de tekening al gezien op de nieuwe, door neef Rick zijn zelfgemaakte emballage box bij de Jumbo Overwinningsplein? Gemaakt door Robin van 6 jaar… het nichtje van Manoe/Esra en Twan.

We zijn gemotiveerd om ons in te zetten voor het mooie doel voor alle kinderen bij Ilmarinen en daarmee meteen ook voor onze Manoe.

Goed overleg met met directrice en teamleidster Ilmarinen over vorm geven van de actie met elkaar. Een 2e overleg is alweer samen ingepland.

Oma heeft met liefde prachtige kerst-kaartjes gemaakt en ook andere feest-kaartjes. Deze kun je vanaf morgen op de toonbank van meewerkende winkels vinden:

  1. Stadswinkel Oudenbosch Overwinningsplein
  2. Bloemist in de Korrewegwijk: Fiore di Acacia aan de Oosterhamriklaan
  3. Bloemist in Beijum: Bloem2U, Claremaheerd 51

Hoe werkt de kaarten-actie?
Er kan een vrije gift gegeven worden voor ActieManoe en een kaartje kan dan meegenomen worden.

Heb je ideeën of tips: deze zijn zeer welkom! info@actiemanoe.nl

mm

Fijona

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *