Actie beëindigd

De flessenactie is beëindigd, u kunt geen lege flessen meer inleveren. U kunt nog wel doneren. Hieronder staat ter informatie de oude pagina van de flessenactie.

Verzamel lege statiegeldflessen voor Actie Manoe!

         

Bij ons thuis:

Lege statiegeldflessen mogen vanaf heden t/m 30 april 2019 naar het inzamelpunt Beijumerweg 29c. Er staat een kruiwagen  in onze schuur. Deze mag voor de actie vol raken!

Bij Plus Gils supermarkt (emballage-bon):

Er doet een supermarkt mee! De Plus aan de Oosterhamriklaan. Hier kun jouw statiegeldflessen ook inleveren voor Actie Manoe! Er staat een speciale Manoe-box voor jouw emballage-bon. Deze box staat er van 1 oktober 2018 tot 1 december 2018.

Karrepad of De Grote Smurf (Korrewegwijk Groningen):

Ook kun je jouw lege flessen bij OBS Karrepad aan de Molukkenstraat inleveren (voorheen de school van Manoe) óf bij De Grote Smurf (voorheen de crèche van Manoe) aan de Oosterhamriklaan.

Ophaalservice:

Als je er na een tijdje meer dan 25 flessen thuis verzameld hebt halen we ze ook zelfs graag bij je thuis op als je in Groningen of omstreken woont. Door een aantal mensen is al aangegeven dit wel voor de actie te willen doen, want elke fles is er 1! Via “contact” zie je hoe je ons bereiken kan!

Bierflesjes en/of kratjes mogen natuurlijk ook!… Graag zelfs!