Manoe is 7 jaar jong en sinds februari 2018 is geconstateerd dat Manoe leukodystrofie heeft. Een stofwisselingsziekte met een korte levensverwachting. Omdat Manoe goed verzorgd wordt en plezier heeft bij Stichting Ilmarinen gaan we geld inzamelen voor een rolstoel-draaimolen en een voelbord. Hiermee kunnen de kinderen, elk met hun eigen beperkingen en mogelijkheden hun vertier vinden.

In actie voor en met Manoe:

Uit name van Manoe en speciaal voor haar fijne plek bij Ilmarinen is er een doel!

Helaas geen Manoe-wordt-beter-doel, want dat is niet reëel. Wel is voor Manoe en ons een doel weggelegd om haar fijne plek bij Ilmarinen goed te omarmen. Ze omarmen nl. Manoe en ons als gezin enorm.

Tijdens Manoe haar “school-reisje” sprak de zorg erover hoe mooi het zou zijn voor hun kinderen als er een rolstoel-draaimolen op het eigen plein zou komen. Of een ander passend speeltuin-attribuut dat aansluit bij de behoeften van de kinderen. Dit gaf mij een aanleiding om te denken in kansen en mogelijkheden. Ook is er nog een wens voor bedlegerige kindjes in de vorm van een voelbord. De rolstoel-draaimolen kost incl. plaatsen 5000 euro. Een voelbord 250 euro (168 euro de plaat maar dan moet er nog een schuif- systeem bij van zo n 80 euro.

Wie weet kan Manoe er ook nog gebruik van maken en anders is het een soort eerbetoon aan Ilmarinen voor onze dank voor alle goede zorgen en het delen van liefhebben van onze Manoe.

Deadline is 30 april 2019. Manoe haar verjaardag. Samen met Manoe, de zorg en het gezin (*en wie graag wil) kan dan meelopen om hopelijk een mooie cheque te overhandigen. Zelf hebben wij financieel geen zorgen thuis en ons hart gaat uit naar Ilmarinen.

Nog 1 x Waarom: omdat Manoe goed verzorgd en vooral geliefd wordt door de mensen van Ilmarinen. Zij denken vanuit het kind. Er is geen betere combinatie denkbaar met thuis voor Manoe. Alleen zo kunnen wij kwaliteit van haar inhoud van leven goed blijven bieden t/m het einde.

Wilt u meehelpen om dit doel te realiseren?

Donaties kunnen worden overgemaakt worden naar:

IBAN: NL55 RABO 03 33 59 26 38
T.n.v. Manoe Hazelhoff, Groningen
O.v.v. Actie Manoe

Een rolstoel draaimolen voor Ilmarinen —> kosten 5000 euro
Een voelbord voor Ilmarinen —> kosten 250 euro

TOTAAL IS HET DOEL 5.250 EURO